tisdag 1 oktober 2013

Blomsterlandet.....

....har en hel del nya fina krukor, den här köpte jag idag och är riktigt nöjd. Har ni sett att det börjat komma en massa julsaker i butikerna nu? Ojoj, lite tidigt tycker jag.
Nu ska jag ta hand om min stackars man som har fått njursten, söndagen tillbringade vi på akuten där han fick ligga kvar över natten. Han var riktigt dålig, helt grå i ansiktet. Tråkigt att åka hem själv på kvällen men igår kväll kom han hem igen. Så nu är jag syrra på fritiden också :)
Ha en fin kväll

4 kommentarer:

 1. Julsakerna har jag inte sett i affärerna ännu, men jag kan ana att de snart dyker upp här också :-) Du är säkert en kanonsyster :-) Man får fixa o dona när det är synd om dem :-) Gallsten är något djävulskt har jag hört...

  SvaraRadera
 2. Vet du att jag sprang på julsaker här för över tre veckor sedan, början av september!!! Brukar klara mig till min födelsedag som var i måndags innan det syns någonstanns. Men det är enda stället ännu. Var och shoppa i söndags i stora shoppingcentret och där såg jag ingenting vad jag kan minnas.
  Hoppas mannen kryar på sig snart. Gallstensanfall är inte kul. Jag tog bort min blåsa för den slutade funka och har inte haft några anfall sedan dess, över 12 år nu.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Njursten är något djävulskt att ha, såg min far krypa omkring på golvet när han fick sina anfall, hoppas mannen mår bättre nu. Förfärligt att julsakerna kommer redan, kan vi inte få njuta av hösten en stund innan julhysterin drar igång. Fin kruka du har köpt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Jag var också inne på Blomsterlandet för någon vecka sedan och såg till min förvåning julsaker. I september! Undrar om någon verkligen köper några tomtar då? Då har de väl tomtar på loftet, kan man tycka!

  SvaraRadera