söndag 29 september 2013

Hösten..........gjorde sig verkligen påmind när jag kom hem från vår Italienresa. Måste säga att jag tycker det är skönt också. Nu känner jag att vi verkligen har fått sol och värme denna sommar.
Vår tjejresa ligger som en varm mjuk bulle i min mage och mitt hjärta. Hur kul kan man ha?? Mysiga goa tjejer man känt i evigheter, man behöver inte tänka en sekund på hur man uppför sig eller vad man säger :) Vi har varit uppe tidigt varje morgon och gett oss ut på vandringslederna som var riktigt spännande, ibland var leden ca en halv meter bred, inget skyddsräcke och vääääldigt högt uppe. Vi har gått sakta i 26-28 graders värme och utstött "Ooooh" och "Aaaah" och "Men guuud" så vackert :)
Ätit och druckit supergott, badat, solat och fnittrat och skrattat mest hela tiden. Några partypinglor är vi dock  inte längre, stupat i säng ganska tidigt och sovit som stockar.
Nu har jag kommit igång med liv o lust och målar sovrummen på övervåningen, det är något visst med hösten......

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt det låter när du berättar om din Italienresa. Blir riktigt sugen jag med. Men dit är det för långt just nu. Får bli något mera nära hemmaplan. Finns massa härligt kvar här Down Under att se ännu.
  Hoppas vi får se lite sovrumommålning snart.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att ni oaade och aade hela tiden för det ska ju vara otroligt vackert..
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hoppas jag får oaaaa o aaa på plats till påsk då vi planera en resa dit. Ha du några bra tips tar jag tacksamt emot dem. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig resa du verkar haft! Så härligt med tjejresa så där. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Underbar resa! Det har verkligen varit fint i sommar. Blir lite mys och tänka lite ljus ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 6. Det låter som om ni har haft det jättehärligt! Vilka fina bilder du har lagt in, särskilt den översta. Vackert med betongäpplen.

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig beskrivning av vår resa, ;) mjuk varm bulle i mage och hjärta, -ja så var det...den resan lever jag länge på. Kraam Britt-Marie

  SvaraRadera