lördag 12 oktober 2013

Gillar......


....dagsljuset som kommer in genom fönstren på förmiddagen. Ser ju faktiskt inte det när man är på jobbet, inte riktigt ljust varken när man åker eller kommer hem.
Vilken fantastisk dag vi har, hösten verkligen glöder, som en fantastisk slutspurt på vår fina sommar.
Ikväll blir det filmkväll, vi betar för tillfället av Tarantino, ruskiga filmer men fantastiskt gripande. Har aldrig gillat våldsamma filmer men dom här fastnar jag i. Romantiken får vi stå för själva :)
Ha en härlig lördagskväll!

5 kommentarer:

 1. Idag har varit en fantastisk höstdag o ljuset är helt otroligt, jag bara njuter. Tarantinos filmer är våldsamma men hur bra som helst. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt med ljuset! Håller helt med :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Men visst är det så att ibland kan man bli överraskad över ett visst ljus som letat sig in i ens hus helt plötsligt. Men så slås man av att man kanske inte brukar vara hemma just den tiden på dagen så ofta eller iallafall inte när just solen varit framme.
  Upptäckte i vintras (juli) att min tvättstuga nås av ett urhärligt ljus som reflekteras in via vita köksdörrar och riktigt lyser upp hela det området. Såg det aldrig förra året, som var vårt första i nya huset, för då var vi i Sverige.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Vilken jättefin inredning! Så charmigt bord och I lööööve det vackra skåpet! Tokfin lampa på skåpet också - mycket smakfullt alltsammans. Tack för fin inspo!

  Kraaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Ser fint ut!

  Ha en fin kväll. /N

  SvaraRadera