måndag 12 augusti 2013

Veckans....

...längsta arbetsdag avklarad, skönt men dessa 11-timmars dagar går faktiskt fortare än jag trodde från början och att gå hem tidigt på fredagar är guld värt.
Liiite höstkänsla ikväll när jag kom hem och jag gillar det :) Här snurrar tankarna för fullt, tänkte slipa ner vårt svarta matbord men nu är jag inne på att måla fondväggen vit istället  :) Nåja, avvaktar med det då jag inte har någon riktig lust med sådana projekt för tillfället.
Ha en härlig kväll

4 kommentarer:

 1. Ibland finns det så mycket man gärna vill göra men orken infinner sig inte. Det kommer ska du se :-) Velig? Här är en till :-) Gott att tuffa passet är gjort... Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte starta igång en Träningsutmaing!
  Denna utmaning går mest ut på att hålla igång och röra på sig på en viss nivå under en viss tid varje vecka. Bestäm dig, utifrån ditt nuläge, hur mycket träning per vecka känns som realistiskt men ändå som en utmaning för dig. Är du nubörjare så börja med 30 min pass (förslagsvis raska promenader blandat med lite lite jogg) 3 gånger i veckan. Hur mycket vill du träna för att känna dig nöjd? För mig handlar det om runt en timme 3ggr i veckan!Kör igång redan idag!
  Kom ihåg att du tävlar mot dig själv, på dina villkor och utifrån dina egna förutsättningar! Du gör detta för din skull, en sådan här satsning på dig själv är du alltid värd!
  Veckovis kommer jag presentera veckans utmaning, varje vecka på tisdagar kommer en ny utmaning
  Rapportera varje dag du tränat och länka till mig så jag ser att ni tränar! (Jag länkar tillbaka till er vid varje utmaning så alla kan följa er träning) Skriv gärna en kommentar på min blogg också så jag inte missar någon.
  Vill du vara med? Anmäl dig här på min blogg genom att kommentera: http://husinspirationinredning.blogspot.se/2013/08/traningsutmaning_13.html

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att det är fler som funderar på olika projekt men inte riktigt orkar :) Tack för alla fina kommentarer du lämnar hos mig. Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Här är en till som har noll lust med olika projekt just nu, men det kommer nog att ändras när höstmökret lägger sig o man boar in sig inne. Skönt att det värsta passet är över. Kramisar Tina

  SvaraRadera