måndag 26 augusti 2013

Allt är inte guld....


....som glimmar! Hittade dessa ljuslyktor på Indiska, tyckte dom var söta och plockade på mig två stycken i silver också. Så skönt nu när man kan börja tända ljus på kvällarna även om vi har ett fantastiskt sommarväder fortfarande. Igår kväll tog vi en löprunda och hoppade direkt efter ner i ett spegelblankt hav, helt magiskt!
Mycket snurrar på här hemma nu och det har blivit väldigt dåligt med bloggande. Låter det vara så, när man inte är proffsbloggare tycker jag det är okey. Nu ska jag försöka läsa ikapp alla fina bloggar jag följer, det blir en skön avkoppling efter lång arbetsdag.
Ha en skön kväll

5 kommentarer:

 1. Jaa man njuter av sommaren och längtar lite efter att få tända ljus. Fina små lyktor du hittat. Indiska har mycket fint..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med ljus, kan aldrig få för många tror jag. Här har jag "eldat" mycket denna vinter och gör fortfarande men det märks att det går mot ljusare tider men det lär dröja innan man märker något på kvällarna ännu.
  Kram aNette

  SvaraRadera
 3. Indiska har mycket fint, får nog kika in där. Mysigt att tända ljus nu på kvällarna o dina lyktor är verkligen fina. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Jag går sällan in på Indiska men nu har jag skäl för sådana där fina lyktor vill jag ha!
  Nu är det tid att tända en massa ljus överallt på kvällarna, även ute ställer jag lyktor!
  Ha det gott!
  M.E

  SvaraRadera
 5. Superfina lyktor! Indiska har en massa vackert ögongodis tycker jag, och även vad gäller kläder. Är nyfiken på Miss Li´s kollektion där :)

  Ja nu känns det som höst på morgnarna, men sedan frampå dagen blir det "sommar" igen - lovely!

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera