måndag 5 augusti 2013

Semestern slut....

....och första arbetsdagen avklarad. Vi avslutade semestern med att åka till Värmland och paddla kanot, träffa härliga släktingar, varit på 145-årskalas och  Oslobesök hos dottern. Intensivt och fantastiskt roligt heeeela tiden. Denna semester har varit helt underbar, inget renoveringsarbete som känts tvunget utan bara fokuserat på roligheter.
Fatet och kannan köpte vi i Frankrike, ett fint ställe med massor av keramik, skulle kunnat köpa allt men försökte hålla igen, vet ju att när jag kommer hem ser det helt annorlunda ut. Det vi köpte ändå känner jag mig nöjd med och tycker det passar fint på matbordet på altanen.
Ha en härlig kväll..

4 kommentarer:

 1. Vilka vackra färger! Mycket fint fat och kanna. Men visst är det så att man ibland blir lite köpgalen för det ser så bra ut på plats i den miljön men sedan när man kommer hem med grejen så ser det annorlunda ut!!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Åhhh superfin keramik!! Stort gilla :) Kul också att ha ting från ett land man besökt under semestern - resminnen gör det personligt!

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Härlig keramik! Det är alltid kul att få med sig godbtar hem från semestern! Gott att första dagen är avklarad... Jag har några få dagar kvar. Börjar på tisdag :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Wow! Detta var riktigt vackert! :)
  <3 Jennie

  SvaraRadera