söndag 14 april 2013

Trappan.........jag hållit på med i en evighet....Så skönt att vara klar med den. Nu går jag på golven i övre hallen som visserligen är vitmålade men behöver en omgång till.
Jag gillar verkligen att måla, tycker det är oerhört rogivande och man får ett omedelbart resultat :) Blir det inte bra målar man bara över, enkelt och okomplicerat...
Idag blir det byggvaruhus och titta och planera för altanräcket. KUL....
Ha en härlig dag....

7 kommentarer:

 1. Vilken skillnad!! Superfint med vitt istället! Att så lite kan förändra så mycket :-) Ha det så skoj på byggvaruhuset! Go söndag önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint det blev och vilket jobb du lagt ner, men helt klart värt det. Jag gillar vita trappor.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Vi målade vår trapp för några år sedan, och det kan jag säga att den behöver målas en gång om året för att hålla sig snygg! Jag gillar inte att måla, tycker jag spiller för mycket!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Wow vilken skillnad, blev verkligen superfint. Målning är min lott här hemma o jag tycker som du att det är både kul o rogivande. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Vilken skillnad! Galet fint! Värt en hel evighet :)

  SvaraRadera
 6. Oj oj oj, vilken skillnad det blev!!! Fräscht! Min trappa skulle också behöva lite ny färg. Jag gillar liksom du att måla, snabbt och oftast enkelt att få resultat!!

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Verkligen skillnad, så himla fint det blev.
  Jag tycker med om att måla för att man får resultat direkt.
  Ha en fin tisdag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera