torsdag 11 april 2013

Snyggt kök.....

 ...finns hos mäklarfirman Alvhem, fler bilder finns här  http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/OBJ17735_1252130186/bilder.
Idag är första kvällen denna veckan som jag tillbringar hemma. Skööönt men en kul vecka har det varit. Igår hade mitt "tjejgäng" planering inför vår Italienresa i september. Vi har träffats regelbundet i 25 år, några har jag känt sedan jag var 9 år :) Härligt, roligt och tryggt, mycket har hänt genom åren, både roligt o sorgligt.
Nu ska jag ta tag i trappmålningen igen, den är grundmålad och har fått ett lager golvfärg. På lördag ska jag måla ett sista lager sedan hoppas jag den håller i många många år.
Ha en härlig kväll!

9 kommentarer:

 1. Vilket fint hem! Vi väntar på att få ett liknande kök med köksö, ska bli så kul! Vad trevligt med tjejresa till Italien! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt med tjejresor? Vi är ett gäng tjejer på 11 personer som har känt varandra sedan vi gick i ettan. Nu är vi lite över 40 år och gör massa roliga saker tillsammans. Vi har bla rest till Frankrike, London, Rom och Paris. Underbart med vänner som håller för livet.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mysigt med en tjejresa o till Italien, mitt favoritland. Usch ja, har oxå slipat o målat vår trappa, det var en slitsam historia men fint blev det (tack o lov). Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Åh, Italien hade inte varit dumt! Den där trappan är jag allt spänd på! Måla måla, jag vill se :-)

  SvaraRadera
 5. Hade inte sagt nej till lite Italien & speciellt med gamla vänner. Att måla en trapp låter som ett mindre roligt jobb men resultat brukar ju ofta bli bra. Krams m

  SvaraRadera
 6. Skulle gärna följa med till Italien, men hoppas att vi i familjen kan få till en resa dit!
  Vart ska ni i Italien?
  Kram helena

  SvaraRadera
 7. Ååhh avis vill oxå resa nu direkt. Men kan just nu inte pga sjukdom och annat. Men snaaaart!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Verkligen fräscht kök och med den snyyyyyyyyggaste lampan!!!! Suck... vill ha!! Kul med tjejgänget och Italienresan, gissar att ni kommer få det superkul :)

  Tuuusen tack också för din fina kommentar hos mig, vad glad jag blev :)

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 9. Fint kök! Italien var härligt det låter!
  Önskar en trevlig fredagskväll!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera