söndag 7 april 2013

Målning pågår....

....äntligen....trappan till övervåningen är nu grundmålad. Det har tagit lång lång tid att få bort alla klisterrester i trappan. Mattlimmet från 70-talet sitter riktigt bra men nu blev trappan trären igår och idag har jag grundmålat den.
Nu ska vi ut i solen, vilken fantastisk dag!
Den lilla silverpläterade soffan stod alltid på ett skrivbord i mitt barndomshem, gillade den jättemycket. Minns den lilla glasbehållaren men den har nog gått sönder någon gång för längesedan men hur ofta skriver man med bläck?
Ha en härlig söndag

4 kommentarer:

 1. Renovera trappa är ett slitsamt jobb, jag vet...men jisses så nöjd man är när det är färdigt. Hoppas du haft en härlig dag i solen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Oh, vad spännande!!! Japp, jag vet.. det är ett riktigt slitgöra :-)Bläckhorn är läckert... din var riktigt fräck! Gillar!! Ha en riktigt bra start på veckan!

  SvaraRadera
 3. När vi skulle renovera vår trappa så var det heltäckningsmatta som var limmad. Vi fick aldrig bort limmet så vi fick måla trappan istället för trären.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Ja det må være hårdt arbejde, men tilfredsheden er også så meget større, når man gør det selv!
  Det er en god måde at få brugt kroppen på, og man får bearbejdet mange at dagligdagens udfordringer...! Dejligt at nyde solen, når man kan finde et læsted...

  Rigtig fin torsdag - kram OddStyle

  SvaraRadera