torsdag 11 september 2014

Vi är inte skapade...........för att leva i ett vitt hem, min man och jag. O my good vad jag längtar efter att få grabba tag i en pensel och gå loss med färg. Lägenheten vi bor i nu är nymålad i vitt på alla väggytor och det är inget fel MEN DET ÄR INTE VI....
Här ser ni fondväggen i huset vi sålde, tror att det på två år gick från vitt till blått, till brunt och till sist grått.
Hur lång tid ska det ta innan vi hittar rätt hus, nu får vi verkligen hålla oss i för att inte tokköpa något som är "tillräckligt bra". Vi har ju faktiskt lyxen att kunna vänta på rätt hus, rätt storlek och rätt läge. Nedersta bilden är som det såg ut när vi sålde och jag gillar fortfarande den grå färgen, kommer nog att bli en del nyanser av grått (tror jag, kanske fastnat för någon annan kulör när vi äntligen flyttar).
För att pigga upp mig har jag beställt ett marinblått :) sofföverdrag från Bemz, ska bli spännande att se, tur man har ångervecka...
Ha en härlig kväll.

1 kommentar:

  1. Riktigt snyggt med er förra fondvägg! Sober färg som känns både ombonad och stilren. Så vackra ting ni har också i er inredning, den transparenta designlampan står högt upp på min önskelista :) Och jag håller med, ni har de bästa av förutsättningarna att kunna välja och vraka band husen som kommer ut till försäljning. Skönt att inte sitta fast i ett eget hus som måste säljas!

    Kramizar aka

    SvaraRadera