fredag 5 september 2014

Köksbordet....

...i vår lilla lilla lägenhet är inte stort men gott nog för två. Men oj vad jag längtar till hus, räknar dock med att det kan ta sin tid innan vi hittar det rätta. Inga kompromisser denna gången (tror jag). Önskar oss en enplansvilla med den perfekta tomten med skog i ryggen och öppet framåt :)
Då jag vet hur vi fungerar vet man dock inte vad det blir, spännande är det och vi har det ganska mysigt i vår lilla tvåa med perfekt centralt läge med tillgång till butiker.
Nu gör vi fredagskväll, ha det riktigt härligt.

2 kommentarer:

  1. Vad spännande att se var ni hamnar! Och har ni ingen stress så borde ni ju kunna hamna helt rätt vad gäller läge och typ av hus. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Mysigt bord och vacker ljusstake! Och vad spännande med era husplaner, låter perfekt med skog i ryggen och öppet fram. Ett tips, checka också hur grannhusen står belägna. Det vi inte tänkte på när vi flyttade till vårt hus var att en granne hade stora intressen över hur vi skulle välja att planera vår tomt med växter och träd osv. Inte kul att känna sig låst av andras intressen och att gå emot detta kan leda till irritation. Vi har lärt oss att förhålla oss till det och stör oss inte, vi har valt att gå vår egen väg, men om jag någon gång i framtiden ska flytta igen så är det något jag kommer att ta i beaktande. Ett litet tips till dig från mig :)

    Kramizar

    SvaraRadera