onsdag 24 juli 2013

Nu är vi hemma igen..........efter en fantastisk biltripp i Europa. Vi har haft det precis så roligt o mysigt som vi hoppades på, träffat härliga människor och sett fantastiska saker. Bilderna här är från ett litet hotell med tolv rum på franska rivieran, helt underbart precis vid klippkanten.
Vi kände oss lite sorgsna när vi styrde kosan norrut igen men ju närmare vi kom desto mer längtade vi hem. Visst är det underbart att komma hem efter resor? Man ser allt med andra ögon och vi tycker vi har såå fint :) Yngste sonen har bott hos oss när vi varit borta så gräset var klippt, alla blommor (nästan) hade överlevt och ojojoj vad det har växt i trädgården och på altanen.
Nu njuter vi vidare av att semestern inte är slut ännu, längtar efter att kika runt på bloggar och bara ha det härligt.
Ha en härlig dag....

4 kommentarer:

 1. Välkommen hem!! Vilken tripp ni har gjort! Franska rivieran är riktigt nice! Härliga bilder! Det är dock alltid gott att komma hem igen... precis som du skriver :-) Ha det gott och njut av de varma vindarna här istället :-)

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem vännen. Vad härligt det låter med er resa. Själva börjar vi semestern på fredag o beger oss ut på ett spännande äventyr. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem! Ja efter några veckor iväg är borta verkligen bra men hemma bäst! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Nu går jag ju lite och funderar på hur det skulle vara att Sydfrankrike som "hemma", trots att jag aldrig bott där, så dina bilder sätter ju fart på tankarna!
  En molnig dag och jag längtar söderut! Usch så bortskämd man blivit av
  de här underbart soliga julidagarna!
  Men hur det än är så är nog Sverige bäst!
  Kram och välkommen hem!
  M.E

  SvaraRadera