fredag 26 juli 2013

Moltaz design.......herregud vad jag är glad att den butiken finns här på lilla Orust. Har ni möjlighet måste ni åka till Henån och njuta av den fina butiken och supertrevliga Henrik. Han har ju också en webbshop http://www.moltazdesignshop.se/sv/
Idag blev det en ljusstake i trä och en rund sammetskudde. Den guldrutiga har jag köpt där tidigare. Nu ska jag ut och njuta av solen och skrapa fönster :) började dagen med ett tidigt morgondopp i ett spegelblankt hav så nu är jag sugen på fina vita fönsterkarmar..
Ha en härlig dag

6 kommentarer:

 1. Japp det där med renovering vet jag mycket väl att det hänger över en när man håller på med sådant :-( Men... det blir ju fint när man är klar :-) Den där trärena ljusstaken var lovely!

  SvaraRadera
 2. Skrapa fönster låter som en trevlig fredagsaktivitet? Men det är ju alltid kul/fint när det blir klart. Då är du klart värd att smita ifrån & unna dig fina inredningsgrejer!! Varma kramar maria

  SvaraRadera
 3. Tror inte jag skulle klara att skrapa fönster, just det där skraplätet, går rakt in i märgen på mig. Snygga saker du hittat.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Härlig ljusstake! Vi pratar om att göra en tur upp mot dina trakter så då ska jag lägga affären på minnet!
  Hoppas det går bra med fönstren! Inte världens roligaste jobb, men det är ju fantastiskt skönt när det är klart!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 5. Låter som en underbar butik att besöka! Morgondopp lät ljuvligt! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Låter som om det blir en fin dag med morgondopp och därefter fönsterskrap. Visst är det kul med fina inredningsbutiker på "hemmaplan" så man kan fynda utan att behöva åka långt. Var själv in i en idag. Höll dock plånboken stängd denna gång.
  Kram Anette

  SvaraRadera