söndag 17 mars 2013

Snygga matrum...

 
 

....som jag har i min inspirationsmapp. Gillar båda fast det är så olika stilar. Jag har svårt att bara tycka om en stil, finns massor med fantastiskt snygga hem men som inte skulle passa mig att bo i. Kan också känna mig sjuuukt ombytlig när jag tittar runt i bloggar och tidningar där man ser hem som inte alls liknar mitt men som jag bara vill ha. Jag trivs ju trots allt så bra i vårt hem men det  hindrar ju inte att man springer runt och ändrar på saker lite då och då bara för att det är så roligt..
Nu ska jag titta på den danska serien "Brottet" på svtplay. Glömde av att se den förra söndagen så nu ska jag komma ikapp inför kvällens avsnitt.
Ha en skön söndagskväll
ps. Bilderna från Hemnet inspiration


6 kommentarer:

 1. Inspiration på matsalar är högintressant eftersom vi grejar för fullt där nu, så tack för inspirationen! Jag är nog likadan... har inte en och samma stil utan kan byta och kombinera hej vilt :-) Brottet... hm, undrar om jag sett den. Danska serier är ju oftast väldigt bra, så den får jag nog kolla om jag sett eller ej. Ha en go TV-kväll med danskarna :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också att inspireras av olika stilar, även om inte jag kan ha det hemma här! Här spelas brottet in, vi är så trötta här så nu blir det sova som gäller!
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Riktigt häftiga bilder. Skulle inte tacka nej till nån av rummen. Like.
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig. Svårt att gilla en renodlad stil. Så det gör inte jag heller. Jag blandar och ger! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hei! Det ble nok en liten misforståelse på Bloggedamer 40 +, for du lå i kommentarfeltet, og jeg tar i mot mail for innmelding. Jeg har stoppet muligheten for å legge ut kommentarer, beklager at jeg ikke har sett deg (og mange andre) før nå!
  Bloggen din ligger under Hjem&Interør på venstre side av bloggen. Ta gjerne med deg "knappen" til siden! Jeg håper du vil slå følge med min private blogg også. Kom gjerne inn på Bloggedamer40+ og bli med i min konkurranse!
  Klem, M

  SvaraRadera
 6. Jag gillar båda rummen jag också. Jag ser också på brottet ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera