lördag 2 mars 2013

Ny tavellist...

...har kommit upp. På väg in till stan för att fixa lite nyheter att sätta upp här.
Härlig träff med "tjejgänget" blir det också, vi ska äta gott och få massage :)
Vi har träffats regelbundet i 25 år!!!! helt galet vad tiden går och vad mycket som hänt. Så härligt, roligt och tryggt att träffa dessa goa tjejer. I höst åker vi till Italien för att fira vårt jubileum :)
Ha en härlig lördag

6 kommentarer:

 1. Tavellister är toppen får då kan man byta stilleben efter humör!!! Så coolt att ni träffats i 25 år, det måste ju firas stort. Blåsiga kramar maria

  SvaraRadera
 2. Älskar också tavellister! Så praktiska!
  Vilket tjejgäng, inte dåligt att kunna hålla ihop så länge!
  Ha det gött!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Jag ha inga tavellister, men det är ju riktigt bra. Blir att inhandla några. 25 år det var inte dåligt! Gud va kul ni måste ha ;)
  Önskar dig en trevlig lördag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Håller med ovan i kommentarerna, perfekt med tavellist att byta detaljer på! Vad himla trevligt det låter med tjejträff och massage, för att inte tala om er planerade utlandsresa!!!

  Önskar dig en fin lördagskväll!!

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Tavellister är min nya passion :-) Supersnyggt! Jag har spanat in ett gäng hyllor i dag... snart kommer de upp på väggen :-) Vilket härligt gäng ni verkar vara... och kul att träffas under så många år! Ha en riktigt go kväll!

  SvaraRadera
 6. Gillar också tavellister, väldigt praktiskt. Men så kul med ett tjejgäng som träffats i 25 år! Och att åka till Italien, sååå skoj! Kram Nilla

  SvaraRadera