torsdag 10 januari 2013

I helgen ska det ske.....

....Nu ska vi äntligen ta tag i tapetsering och målning av vårt sovrum. Rev ur den här bilden ur en tidning för länge länge sedan och jag vill fortfarande ha det så här rent färgmässigt. Gillar det bruna, blåa och svarta ihop, tror det blir supermysigt.....Funderar faktiskt också på en heltäckande matta också....eller inte...gillar vårt trägolv också. Vi får se vad som händer, det lär ta lite tid men så får det vara.
Ha en bra kväll

8 kommentarer:

 1. Vad spännande att göra om. Det kommer att bli superbra!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Såå roligt att renovera. Låter som det kommer bli ursnyggt, gillar färgsättningen. Heltäckande matta i sovrummet är inte fel, skönt att sätta tassarna på en kall vintermorgon. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Kul måste se sen.
  Bilder bilder..
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Tänkk att vakna, sätta ner fötterna i något som är mjukt och inte kallt! Vi funderar också på heltäckningsmatta... sonen lade in det hos sig när han renoverade. Snyggt dessutom förutom att det är skönt att gå på :-) Spännande med er renovering!

  SvaraRadera
 5. Det där ser riktigt mysigt ut. Kanske vore ett bra projekt tapetsera om sovrummet, men någon heltäckningsmatta vågar jag nog inte lägga in. Antar svårt att hålla ren från hundhår, även om mina inte direkt hårar. Lite ludd blir det ju.
  Ska bli spännande att följa ert projekt.
  Ha det gott!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 6. Åh vad spännande med er sovrumsrenovering:))) Låter som en bra och fin planering!!! Sobra färger som passar ett sovrum och skönt med heltäckningsmatta! Det här projektet ser jag fram emot att följa:)

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 7. God morgon !

  Så spännande ! ;)
  Ha en fin helg och lycka till med tapetseringen :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Mysigt...I Like.
  Lycka till i helgen med projektet.
  Kram Maria

  SvaraRadera