onsdag 19 september 2012

Köksglimt....

Vårt kök är ett arbetskök med platsbyggda orginalskåp från 1958, ganska fina men väldigt opraktisk bänkhöjd. Hade bestämt oss för vita köksskåp men jag har börjat tveka. Hade varit kul med grå eller svarta luckor. Får se var vi hamnar, önskar att jag inte fegar ut, vore kul med något nytt, har haft vitt kök så länge nu. I vårt förra boende byggde vi också nytt kök med vita högblanka luckor och vi var sååå nöjda med det, hmmmm, vad ska det bli?

4 kommentarer:

 1. Tack för dina fina kommentarer hos mig - man blir glad!! Vilken cool randig byrå du har. Den gillar jag!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig i det där att vilja ha något annat, en förändring till det man haft sist!!! Charmigt med platsbyggt men också opraktiskt om bänkhöjden inte funkar... Jag brukar tänka att de val jag gör i dag måste funka minst fem år för det kostar att renovera...

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Så kul med nytt kök!! Jag hade nog också haft väldigt svårt att bestämma mig där... finns så mycket snyggt! Men jag håller nog med om att det ska fungera framöver också, ett bra tag. Dyrt som sagt. Färg på väggar kostar ju inte så mycket om man vill förändra, fast det är klart att det blir jobb av det hela istället så att man drar sig för den sakens skull :-) Så kul att kika runt på lite olika kök!! En spännande fortsättning då?

  Jag skrev ett svar efter din kommentar inne i min blogg :-) Hoppas att det hjälper dig...

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Förstår du har svårt att bestämma dig eftersom det finns så många val.
  Man måste bara tänka på att man inte tröttnar på det efter ett tag.
  Måla väggarna kostar ju inte lika mycket om man nu vill ha färg.
  Kram från andra sidan plurret.

  SvaraRadera