onsdag 12 september 2012

Inspiration....

Hittade denna bilden i min inspirationsmapp men har tyvär inte skrivit varifrån den är. Riktigt snyggt med den grå eller blå färgen och trä till det. Stolarna är också superläckra med dom snygga skinnen till.
I går var en omruskande dag, yngste sonen kör motorcross och bröt lårbenet,,,aaaaaghh vad ont han hade och så otroligt rädd jag blev. Kom till sjukhuset samtidigt som ambulansen och mötte en ordentligt omtöcknad son. Som tur var inga inre skador eller nack eller ryggskador. Är så tacksam för det. Nästa överaskning var narkosläkarens besked att hon hörde blåsljud på hjärtat och ville vänta med operation tills ultraljud och medicinkonsult sagt sitt. Som tur var, var det inget blåsljud utan allt var helt ok och nu skall operationen strax vara klar.
Hur rädd är man inte om sina älskade barn, man vill ju vara med hela tiden men det är tydligen ingen självklarhet att mamma får sova på sjukhuset när 22-årige sonen brutit benet :)
I natt har jag legat och oroat mig till kl 03.00 men vaknade ändå av mig själv kvart i sex. (kycklingmamma). Så ikväll ska vi sova gott.
Var rädda om varandra o kramas massor....

5 kommentarer:

 1. Då är vi två som är kycklingmammor :-) Stackars sonen! Jag förstår dig precis! Himla tur att han inte skadade sig mer än han gjorde och det där med blåsljud hade man ju farit upp i taket av... Ha det så bra det går!

  SvaraRadera
 2. Våra barn kommer alltid att vara barn! eller hur! Vad otäckt med motorcross olyckaTur att det gick så bra som det gjorde och tur det inte var blåsljud! När man som jag jobbar på sjukhuset så kan jag säga att just motorsporter och hästsporter är inget jag uppmuntrar till! Har sett alldeles för mycket!
  Fin inspiration du visar!
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Stackars sonen =( Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

  SvaraRadera
 4. Näääääääääääää men fyyyy vad himla tråkigt!!! Förstår att du varit jätteoroad!!! Jättejobbigt när det händer barnen något!!! Hoppas sonen kryar på sig!!

  Jättefin inspirationsbild!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera