söndag 19 juli 2015

Nu är vår semester slut.....

 ...det gick väldigt fort och har varit fantastiskt skönt. En vecka på Korfu och sedan har vi gjort vad som fallit oss in i stunden :) Har valt bort datorn och det har också varit skönt. Nu börjar dock vardagen komma ikapp och så även bloggsuget..
 En av roligheterna vi gjort är att måla både gäststugan och vardagsrummet. Nöjda med färgen som vi är så ska vi fortsätta måla vårt hus i samma färg. Vi har också röjt utanför gäststugan för att påbörja markarbete för badtunna, ska bli riktigt härligt. Man kan tro att detta tagit hela semestern men tre dagar tog det :)


Ha en fin vecka vare sig ni jobbar eller är lediga....

4 kommentarer:

 1. Men så mysigt det ser ut. Tyvärr går ju fyra veckor så fort tycker inte man har semester så länge som man skulle vilja.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så fint, både i gäststugan och där inne. Halva semestern har redan gått för min del... ja det går alldeles för fort. Ha en bra jobbstart, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga inlägg jag missat här. Så himla fint ni fått det, både inne och ute. Tänk vilken skillnad det blir med lite färg. Vad duktiga ni varit som hunnit så mycket, wow! Jag har precis gått på semester och hoppas få lite gjort här också :)

  Önskar dig en fortsatt fin sommar!

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 4. Så fint det är med färg på väggarna! Vad har du för färger? har du nummer är jag tacksam! Letar efter färg till sovrummet..../Ulrika

  SvaraRadera