onsdag 21 maj 2014

Hej!

zebra

guld, guldkudde, guldspegel


Jag har inte gått under jorden och har inte slutat läsa bloggar men orken har inte funnits till egna inlägg. Ojojoj vad vi håller på med vår flytt men nu är vi i varje fall inne i vår lilla tvårumslägenhet :)
Vi stortrivs både med lägenheten, fast den är såå liten, och med läget. Vi har kvar huset till sista maj så förstås är vi inte helt klara där. Nu hoppas jag faktiskt att drömhuset INTE dyker upp än på ett tag så vi hinner landa :) Till helgen har vi lite avslutningsfest i ett stort sett tomt hus där vi får sitta på altanen och sova på madrasser men det ska bli riktigt kul.
Ha en härlig vecka....

4 kommentarer:

 1. Vad kul att du är tillbaka! Har ni lägenhet i Uddevalla nu? Jag fattade inte att ni kunde sälja ett såååå fint hem. Hoppas bara att ni känner att ni gjorde rätt. Hoppas du hittat lusten till fler inlägg nu då.

  SvaraRadera
 2. Förstår att du haft mycket med flytten, hoppas ni kommer att trivas i lägenheten o så småningom hittar ert drömboende. Kul med en riktig flyttfest. Kkramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Hoppas i kommer trivas och skönt att det mesta med flytten är över. Att flytta är jobbigare än man tror! Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul att ni kommit i ordning! Självklart finns annat att tänka på när man har sådana stora grejer som flytt på gång. Helt klart! Ha det gott!

  SvaraRadera