tisdag 21 januari 2014

Vad håller jag på med?

Ja det kan man verkligen undra.... Tiden bara rusar på och bloggandet har fått ligga ordentligt på is. Vi har en massa projekt på gång och hoppas hoppas allt går som vi vill, återkommer om det i så fall.
Inte fotograferar jag någonting heller, tycker det är svårt  i mörker men oj vad det ljusnar för varje vecka nu. Har plockat bort soffbordet och använder "puffen" som bord istället, funkar bra för tillfället, vinden är ganska full av saker nu, får nog göra en ordentlig rensning men det är sååå svårt.
Ha en riktigt härlig tisdagskväll, vips är det fredag igen :)

7 kommentarer:

 1. Snyggt med "puffen" som bord! Här har jag oxå svårt att hinna med bloggen nu utan att ha några projekt... Spännande att se vad ni har för projekt på gång, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Vad kul med projekt! Hoppas att det går som ni har tänkt! Puffen fungerar ju utmärkt som bord. När vi renoverade hade vi en stor koffert som soffbord ett par veckor :-) Fungerade bra det också :-) Vad kul att du gillar zebran! Jättekul! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej å hå vad tiden går.... Jättesnyggt med puffen till bord tycker jag. Ja blogga för man gjöra när tid och lust finns, eller hur.Tack för dina fina kommentarer hos mig...jag blir så glad.
  Kram på dig från Maria

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det blev jättefint med puffen som bord! Och vackert pyntat på den också. Här har du en till som inte är så flitig med bloggen för närvarande, ibland rusar livet på i 120 knyck och då finns det inte så mycket tid över för bloggen.

  Många helgkramar från mig

  SvaraRadera
 5. Spännande med projekt o vad snyggt att använda puffen som bord, smart. Japp nu vad det fredag igen o jag hoppas du får en skön sådan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Ursnyggt! Håller med, svårt att hinna med bloggen och att fota nu. Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Tänk så praktiskt att ha en vind att ställa undan saker som man sedan kan byta ut. Skulle jag också vilja ha.
  KRam anette

  SvaraRadera