söndag 22 december 2013

Julen......


.....närmar sig med ett behagligt tempo! Helt fantastiskt så avslappnade och vilken koll vi har i år.  Känns bara mysigt o lugnt, barnen droppar in och vi ska vara hemma hela helgen :) Julgranen är på plats men jag kan inte få till en bra bild ;(  Hela bilden går i grönt och det ser bara läskigt ut, får jobba på det idag.  Kanske finns det någon duktig läsare som kan tipsa mig?
Ha en härlig dag o ta det lugnt.

6 kommentarer:

 1. Härligt med koll på läget... samma här :-) Om du har en PC kan du använda dig av Photosccape och klicka på "ta bort färgstick". Det är ett enkelt sätt :-) Hoppas det löser sig. Riktigt God Jul till dig, Lisa!

  SvaraRadera
 2. Skönt att allt är färdigt och bara kunna njuta av ledigheten. Själv jobbar jag i morgon med sen ska jag också fira jul. Önskar dig en riktigt God Jul. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Har precis samma bekymmer med kort på vår tall. men jag ser att du fått tips, så det ska jag testa. Här är skinkan i ugnen och köttbullarna klara. I morgon gör jag jansson och kantarellomelett, sen får det räcka.
  Kram och God jul önskar jag dig.
  Helena

  SvaraRadera
 4. Här är det också klart, har aldrig hänt tidigare att planeringen funkat så bra. Nu sitter jag har I soffan läser bloggar, vilar, kollar pa regnet utanför fönstret ochnjuter. Förutom att jag verkar dragit på mig en förkylning, men den fårvilas bort.
  Ha en fin julhelg ihop med din familj.
  God Julkram Anette

  SvaraRadera
 5. Önskar dig nu en riktigt GOD JUL :)
  Kram från Maria

  SvaraRadera
 6. Julmysigt hos dig! Jag tycker det är hopplöst att få fram bra bilder i detta mörker...
  God fortsättning, kram Suss

  SvaraRadera