tisdag 18 juni 2013

Äntligen......


....någotsånär klara med altansoffa och bord! Upptäckte att vi köpt för få ryggkuddar så imorgon blir det rusning till Ikea. Benen till pallborden blev inte heller vad jag tänkt mig, alldeles för tunna till bordet men det får vänta till efter midsommar. Nu hoppas vi på fint väder så vi kan tillbringa hela helgen med våra gäster i soffan :)
Ha en härlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Drop dead, såååå himla fint!!! Vad himla duktiga ni är att få till det fint, sååå imponerad! Där kommer ni att trivas många somrar framöver :))) Stilrent och sobert med svarta dynor. Tack för jättefin inspo!!!

    Kraaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Men hallååå vad snyyygt!!!! Blev verkligen kanon. vad är det för sittdynor? Är de också från Ikea?
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Vad inbjudande och härligt det ser ut!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  4. Hej! Det där ser ju ut som en bild ur värsta inredningsmagasinet. Så himla fint det blev och supersnyggt.
    Vad snyggt det var med tavellist. i det inlägget ser man verkligen vad praktiskt det också är. Tror jag ska visa mannen min så han kanske också kan bli såld! Han är mycket tveksam när jag pratar om det så jag har för tillfället lagt ner det.
    KRam Anette

    SvaraRadera
  5. Wow vad snyggt det blev, påminner om soffan Mr C har byggt här hemma. Måste spana in kuddarna på Ikea, hade passar perfekt i vår soffa oxå. Tack för tipset. Ha en skön midsommar vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  6. Mycket lyckat projekt ser jag! Sååå många härliga stunder ni kan ha där! Bra jobbat, verkligen! Ha en riktigt go midsommar!

    SvaraRadera