onsdag 6 februari 2013

Vilsam...


....känsla får jag av den här fina lägenheten som är till salu i Göteborgs innerstad. Tokgillar blandningen av matrumsstolar och lampan ovanför bordet. Blomkrukan skulle väldigt gärna få flytta in hos mig också :) Vill ni se mer så titta in här: http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/obj17735_1232717038 . Känner plötsligt att jag vill ha ett vitt matbord men det får nog bli en duk på annars bara dånar maken och det vill jag verkligen inte :)
Ha en skön kväll, snart är det fredag igen......

7 kommentarer:

 1. Alvhems lägenheter är så fina, ja det är mycket man vill ha när man blir inspirerad, och så kommer det vara jämt tror jag! Jag vill också ha en massa saker, just nu vill jag ha ett skåp!
  Måla köket vitt och helst golven också, men sambon bara skakar på huvudet!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jättefin ljus och fräsch... som i stort sett allt Alvhem visar. Matsalsbordet funderar jag på nu... det är av mörk ek, hm... vill ha vitt :-) Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 3. Haha, där känner jag igen mig, inte kul att ställa till det så att maken dånar, flabb:))) Vissa saker måste man gå vaaaaarsamt fram med, tänka taktiskt och så:)))) Men wow - sååå fin inspo, tack för det:)))

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Och vilken härlig takhöjd sen! Och inredningen, superfin!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig lägenhet! och inredning!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 6. Härliga inpobilder. Mycket tankar o ideer får man när man legat sjuk en vecka o bara surfat runt bland mysiga hem. Mannen skakar bara på huvudet o mumlar typ, det blir nog bra med den saken.......kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Det blev nästan ett begär ett tag att surfa runt på Hemnet och se på fina hus och lägenheter!
  Göteborg gillar jag, så det blir att falla för frestelsen och titta in på den här fina lägenheten!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera