söndag 19 februari 2012

Hall

Soliga söndag... i dag tog vi en promenad ner till småbåtshamnen, underbart väder. Det kändes som vår i luften med fågelkvitter och dagsmeja.
Nu har jag bloggat en vecka och har haft 250 besökare, helt fantastiskt...Vore roligt att veta vilka ni är som tittar in här. Lämna gärna en kommentar så jobbar jag vidare på att lära mig hantera hur man lägger in andras fina bilder och annat spännande.

4 kommentarer:

 1. Hej svejs!
  Superfin hall och resten av det jag tittat på med. Älskar också inredning och har bara bloggat ca 1 vecka och har inte hunnit lägga upp så mycke bilder än om inredning, men det kommer.
  Vore trevligt med lite nya bloggvänner.
  Ha en trevlig söndagskväll!
  Kram EvamMria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dom orden, har kikat runt på din blogg också och den är ju superfin. Vi får höras mer på våra bloggar :)
   Trevlig kväll du med.
   Kram Lisa

   Radera
 2. Så mysigt...ja randigt är snyggt jag håller med. Kul med så mycket besökare. Alla lämnar ju inte kommentarer. Men visst är det mysigt när man ser att ens blogg är läst i alla fall. Och man lär så länge man håller på...finns så mycket kul man kan göra med sina bilder och blogg.
  Önskar dig en fin söndagskväll och en bra start på veckan.
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack för dom orden, jag kikar en del på din blogg för din lay out är så fin, kanske knycker lite idéer av dig. Nu blir det morden i midsummer.
   Kram Lisa

   Radera