söndag 29 december 2013

God fortsättning!

Dåligt med bloggande under helgen som gått så fort och varit så mysig. Måste visa min fina julklapp, lyktan/vasen i "virkad" bronstråd tror jag. Vad livet var fattigt innan http://www.moltazdesignshop.se/sv/ öppnade butik här på ön :)
Ha en riktigt härlig nyår!

söndag 22 december 2013

Julen......


.....närmar sig med ett behagligt tempo! Helt fantastiskt så avslappnade och vilken koll vi har i år.  Känns bara mysigt o lugnt, barnen droppar in och vi ska vara hemma hela helgen :) Julgranen är på plats men jag kan inte få till en bra bild ;(  Hela bilden går i grönt och det ser bara läskigt ut, får jobba på det idag.  Kanske finns det någon duktig läsare som kan tipsa mig?
Ha en härlig dag o ta det lugnt.

fredag 13 december 2013

Ny.....


.....och alldeles underbar glasburk med mässingslock flyttade hem till oss i veckan. Såg bilder på den här finingen  och blev helt kär. Bad  Henrik i butiken här på på Orust att lägga undan en åt mig, ni som inte kan åka dit (ni missar något) kan ju kika på http://www.moltazdesignshop.se/sv/
Det visade sig att  älskade P också också varit där  för att ge mig den i julklapp, tur att jag har mer på min önskelista :)
Ha en härlig helg

söndag 8 december 2013

Igår....




...strålande solsken och vi handlade julklappar med ett fantastiskt flyt. Vi visste ungefär vad vi skulle köpa och hittade lätt helt rätt saker, vilken lycka :)
Idag vaknade vi till ett ymnigt snöfall som tyvärr övergått i regn. Känns väldigt skönt ändå att vara inne hela dagen och ta det väldigt lugnt. En perfekt helg med andra ord.
Ha en skön andra advent!

tisdag 3 december 2013

Lampbyte...


....Får ofta idéer när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet. Blir då så ivrig att jag nästan inte hinner ta av mig jackan när jag kommer in. Av någon för mig mystisk anledning så passade inte kontakten så nu väntar jag ivrigt på att älskade P kommer hem och fixar :)
Visst blev denna lampan över bordet mycket bättre?
Ha en skön kväll

måndag 2 december 2013

"Nya" ben......

.... på matbordet, tycker det gav lite mer tyngd. Tror inte jag ska måla dom men suger nog på den karamellen ett tag :)
Det blir långt mellan inläggen här nu men lider av idétorka och har prioriterat annat ett tag. Brukar dock kika in på mina favoritbloggar men har varit dålig på att kommentera.
Vi är nyss hemkomna från härliga Värmland där vi blivit så ompysslade av bästa svärföräldrarna.När vi kom hem kastade vi oss ut på altanen och klädde räcket med granris och ljusslingor, himmel vad mysigt det blev. Nu är det verkligen advent :) Njut.......