onsdag 28 november 2012

Längtar.....

....efter värme och färg. Nu är det mörkt redan klockan fyra, har vait på Ikea och handlat på mig ordentligt med ljus för dom går åt i ilfart nu. Undrar hur många miljoner ljus som eldas upp under vintern?
Ha en härlig kväll....

tisdag 27 november 2012

Smyger in.....

.....advent här hemma så smått, väldigt mysigt men denna veckan ganska upptagen med annat. Helgen har vi tillbringat i Lund med mysigt resturangbesök, hotellövernattning och sedan hjälpt Emelie med flytt från Lund, studenttiden över för henne nu :)
Den observante ser säkert att även jag varit på Netto och shoppat, gillar dom små djuren riktigt mycket.
Ha en härlig kväll...

fredag 23 november 2012

X.....

.....vilken svår bokstav, kan inte komma på någonting. Kanske finns det fiffigare påhitt hos Bara Sara.
Jag är så glad att jag har bokat in mig på en trendföreläsning som Henrik med bloggen Kråks stuga ska ha 15 februari, vore kul om några fler ska gå så kunde man få se er i verkliga livet. Jag bokade här: http://www.moltazdesignshop.se/sv/trendforelasning/.
Nu är det skön fredag igen
Ha det så härligt

torsdag 22 november 2012

Ullmatta och Vatten


Ett litet uppehåll har det blivit här, trodde en gång i tiden att jag skulle ha massor av tid över när barnen blivit stora....så blev det inte :). Så nu kör vi två bokstäver i bloggutmaningen "från A till Ö".
Gillar den fina ullmattan och gillar förstås Johannes tavla, fler kan ni se här ......... http://www.johanneswessmark.se/.  Och vill ni se fler bloggar så titta in till Bara Sara.

tisdag 20 november 2012

S och T.......




.....kör vi idag i bloggutmaningen hos Bara Sara. S står för min dopskål i silver och finaste systerdöttrarna och finaste svärdottern som är mamma till mina barnbarn,tack för det.... tänk vad man kan få alldeles gratis :)
T som i Pers och mina tofflor som åker på så fort man kommer hem när man bor i äldre hus.
Ha en bra kväll......

söndag 18 november 2012

Randig.....

....tapet blir dagens inlägg på R. Gillar den skarpt och det känns så välkomnande att komma in i hallen och mötas av den. Titta gärna in hos Bara Sara för att hitta fler R.
En skön helg börjar gå mot sitt slut och nu är det måndag i morgon och sedan fredag igen:)
Ha en skön söndagseftermiddag.

lördag 17 november 2012

Tavellisten....


...har kommit upp nu, känns bra då man kan pröva sig fram och byta saker på den så mycket man vill.
Ha en skön kväll..

Q......

 
 
 
 
 

 
..... är inte lätt för mig att hitta här hemma. Varför inte gå in på den här qoola sidan istället :) Qoola Qvinnor
Ska bli spännande att se vad andra bloggare hittar på för Q hos Bara Sara Nu ska jag sätta igång med lite städplock och tänkte också titta över adventsförrådet. Är det bara jag som tycker det är svårt med dom nya glödlamporna. Vill ju ha ett varmt milt ljus i adventsstjärnorna och inget starkt klart men det kan bli vad som helst när jag handlar. Får nog vända mig till en lampaffär...
Ha en bra lördag, här brinner brasan för fullt och det är sååå skönt.....
 

fredag 16 november 2012

Philip och Pinnstol...


...blir dagens inlägg i bloggutmaningen från A till Ö hos Bara Sara. Philip som är yngsta sonen och pinnstolar jag målade i somras. Nu är det ledighet några dagar....
Ha en riktigt skön fredagskväll

torsdag 15 november 2012

N attduksbord o O livia.....



.....får stå för dagens inlägg då jag ligger liiiiite efter. Sängbordet kommer från Skeidar i Oslo, dom har massor med fina saker. Olivia är mitt minsta lilla barnbarn, ett riktigt litet charmtroll må ni tro.
Ha nu en bra kväll, imorgon är det fredag...igen :)

onsdag 14 november 2012

M.......



.....som i äldsta sonen Mikael och mossa. Två för mig viktiga M. Bilden är från Mikaels bröllop med fina Anna, första barnbarnet Erik var förstås med. Ett underbart minne från Mallorca....
Mossa är alldeles fantastiskt, så underbart att gå i en John Bauer skog och bara lukta och njuta av stillheten. Stillhet har det varit dåligt med så här långt denna vecka så nu blir det riktigt lugnt denna kväll.
Ha en skön kväll

måndag 12 november 2012

Fina Lina och Liseberg....






Dagens bokstav L blir två glittrande bilder, Lina och Liseberg.
Fler L hos Bara Sara
Ha en bra måndagskväll

söndag 11 november 2012

Kartell..

yn
...är favoritlampan här hemma och får stå för K som är dagens bokstav i bloggutmaningen från
 Bara Sara.
Nu ska jag förbereda farsdagsmiddagen då Pers yngsta dotter Lina är här idag.
Ha en riktigt skön söndag...

lördag 10 november 2012

J...ippi...

...får bli dagens ord på J. Denna lilla figur har följt oss i några år och flyttar men gör mig fortfarande lika glad. Lite skamfilat o tilltufsad av livet men lika glad för det :) Fler inlägg på J finns förstås hos Bara Sara".
Ha en skön lördagskväll o tänk på något roligt...

fredag 9 november 2012

Innekväll....



....får bli dagens I.
 Ibland tryter fantasin :) Härligt med fredag igen, dagarna går som vanligt i en.rasande fart. Denna helgen ska vi bara njuta och göra vad som faller oss in, inga måsten för oss inte :)
Hämtade ut ett litet paket idag från http://www.moltazdesignshop.se/sv/. riktigt fina tycker jag.
Nu är det dags att fixa lite lättmat och krypa in under filten.
Ha en skön kväll

torsdag 8 november 2012

H som i häst och tavelfunderingar...




Dagens bokstav får vår lilla trähäst representera, den hade min syster i stallet när hon var liten. När mamma dog fick barnen välja en minnessak och då valde Emma den här. Fler inlägg på H hittar ni förstås här  Bara Sara".
Nu till vad jag funderar på i nuläget, tavelplacering. Tror jag har bestämt mig men vad tycker ni? Kommer att sätta upp dom på väggen, kanske på en tavellist.
Ha en bra kväll...

onsdag 7 november 2012

Grönt Glas och GörGo Gubbe......


....det blir mitt inlägg i bloggutmaningen. Åååå vilken rolig kväll vi hade igår, sex härliga "tjejer" som hängt ihop i 24 år. Vi har hunnit dela mycket, både glädje o sorg. Igår var det bara glädje, vi började skratta så fort vi sågs i härliga baren Heaven 23, sedan konserthuset o föreställning med denna otroligt härliga o roliga man. Så skönt att bara tokskratta, lyckokänsla för hela slanten. Han kan dessutom sjunga. Helt enkelt en toppenkväll..
Redan onsdagskväll så njut.....

tisdag 6 november 2012

F...

....som i fåglar. Den här tavlan har hängt med mig i många år nu och jag har inte tröttnat ännu.
Ikväll ska jag  till konserthuset med "tjej"gänget för att titta på Claes Malmberg Still Alive... kul tror jag det blir.
Fler F finns som vanligt hos Bara Sara".

måndag 5 november 2012

E......


.....får i dag stå för två av våra fina flickor Emma och Emelie. Riktiga pärlor båda två. Fler bidrag hittar ni förstås hos Bara Sara". Lång dag på jobbet så nu blir det soffan...
 Ha en bra måndagsafton

söndag 4 november 2012

Väggen.....


.....är målad o klar. Vi är supernöjda....nu får vi fundera på vad vi ska ha på väggen. Får känna efter om vi ska ha tavlor med färg eller lite lugnare motiv. Det fina med skåpen är ju att man kan ställa tavlorna där och fundera länge om man vill.
Ha en bra kväll nu, imorgon är det måndag igen :)

D....

...som i diamanter blir mitt bidrag för dagen. Mina diamanter ser inte ut så här. Dom består av min fina familj med alla våra barn, barnbarn, syskonbarn, syskon, föräldrar och alla andra runtomkring oss :) Fler "D" hittar ni här "Bara Sara".
Senare idag ska ni få se så bra väggen blev, vi är såååå nöjda

lördag 3 november 2012

Tända ljus på Allhelgona..

...och ljusen jag tänt är för mamma, var jag ju bara tvungen att ställa framför väggen vi målar, det hade hon gillat. Ska måla en gång till och jag är helnöjd.
Det är så lätt att dras med när man läser alla fina bloggar med ljusa o gråa väggar men vi  stannade upp, tittade på inspirationsbilder och ja....det blev brun vägg. Blev betydlig lugnare när det blåa kom bort.  Gillar brun, beige o svart bas o sedan kunna förändra med småsaker.
Ha en skön lördagskväll...

C....



.

.Vi fortsätter med frånA - Ö och min fantasi sträckte sig till choklad och cd-skiva :) Har helt slutat köpa cd-skivor efter spotify´s intåg här hemma, lite trist kanske. Fler bidrag ser ni hos "Bara Sara".  Nu fortsätter jag att måla, provmålade i går två nyanser av beige och en grå färg, kan säga att det blev ingen av dem, forts. följer. Ha en bra och härlig lördag...

fredag 2 november 2012

Bull kudde...

Bloggutmaning från A - Ö i fina bloggen "Bara Sara". Titta in där för att se fler bidrag.
Jag missade A men skall försöka hänga med till Ö. Är väldigt förtjust i vår håriga runda kudde, den får stå för B som i bulle :)
Nu är det filmtajm och Sagan om ringen...
Fortsatt härlig afton

Humlan har kommit....

...visst är den riktigt snygg. Jag vann den på Annelies härliga blogg http://svartvittochrott.blogspot.se/
Titta in på hennes galleri, hon målar supersnyggt
Annars kan jag meddela att jag har ångest så här på fredagseftermiddagen,har tagit hem tre provburkar färg. Måste säga att jag veeeet verkligen inte....Per gillar ingen av färgerna så nu står vi här. Okey, det blir ny tur till färgaffären imorgon.
Ha en skön fredagskväll...

torsdag 1 november 2012

Nu har vi bestämt oss....

...den här väggen som jag tjatat om och inte varit helt hundra nöjd med, ska bli grå, kanske i helgen, vi får se :)
Ha en härlig kväll